Noormaadlejad korjasid taas mitu medalit

Lenel Karu
, reporter
Copy
Tartu Kalev-Englas teenis Aleksander Abergi 50. mälestusturniiril klubide arvestuses teise koha.
Tartu Kalev-Englas teenis Aleksander Abergi 50. mälestusturniiril klubide arvestuses teise koha. Foto: Kristjan Press

Tartu noormaadlejad võtsid hiljuti osa maadluskangelase Aleksander Abergi 50. mälestusturniirist, kus üksteisele pakkusid konkurentsi üle 20 Eesti maadlusklubi. Tartlased teenisid mitu medalit, kuid võistluste ebastabiilne toimumine on jätnud sportlaste vormile jälje.

Turniiril võisteldi kolmes vanuseklassis. Ühe kuld- ja ühe hõbemedaliga naasis turniirilt Tartu Kalev-Englase maadleja Karlis Ander All. Ta tuli U-15 vanuseklassis võitjaks, sest alistas teiste hulgas ka tänavuse Eesti meistri. Kadettide vanuseklassis (U-17) võitis ta hõbemedali.

Nooremate maadlejate hulgas teenisid kuldmedalid Tristan Press (-27 kg), Artemi Jeremejev (-38 kg) ning Revon Karv (-29 kg). Pronksmedaliga naasis Karl-Marten Sikk (-38 kg).

Üksnes kadettide seas võistelnud Max Hristjuk võitis kulla nelja kindla võiduga (-65 kg), hõbemedalid teenisid Jarek Borgmann (-92 kg) ja Renar Joonas (-110 kg) ning pronksiga pidi leppima Meelis Jõesaar (-65 kg).

Tartu Kalev-Englas teenis klubide arvestuses teise koha ning treener Kristjan Press kinnitas, et mitu poissi oli sel korral võistlustelt puudu. «Lisaks oli tunda, et natuke vanematel poistel on võistlusroostet peal ja väheste võistluste toimumine annab sooritustel siiski tunda. Aga üldpildis annaksin hinde neli pluss,» rääkis Press.

Järgmised võistlused on Tartu noormaadlejatel tulekul Vooremaal ja Lähtel, osa neist plaanib minna Eesti koondisega detsembri alguses Rumeeniasse treeninglaagrisse. «Seal peaks koos Moldova maadlejatega meile sobilikes vanuseklassides treenima paar maailmameistrit ning mitmeid tiitlivõistluste medaliste. Eks proovime valida selliseid laagreid, kus meie omasid ikka rohkem loputatakse,» muigas Press.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles