Tanel Tein: korvpalli latt on praegu liiga madal, tahame Rockiga seda tõsta

Lenel Karu
Copy
Tanel Tein usub, et Rocki korvpallivõistkonnale nimisponsori kinnitamine on alles algus ja usutavus kasvab aina suuremaks.
 
Tanel Tein usub, et Rocki korvpallivõistkonnale nimisponsori kinnitamine on alles algus ja usutavus kasvab aina suuremaks.  Foto: Sille Annuk

Tartus loodi 2018. aasta sügisel Tanel Teini, Meelis Pastaku, Vahur Kalmre ning teiste tuntud korvpallisõprade üleskutsel algatusrühm, et tuua tagasi professionaalne korvpall ja taastada Rocki nimi. Korvpalli esindusmeeskonna tulemused on viimastel aastatel alla igasugust arvestust ning lootus medalitele mängida aina väheneb. Algatusrühma liikmed on võtnud kriitiliselt sõna ja loonud Rocki korvpalliklubi. Järgmisel sügisel alustab madalamates liigades mängimist Rocki korvpallivõistkond.

Tanel Tein, miks võistkond nüüd alustab? Kas karikas sai täis?

Asi ongi selles, et midagi pole vahepeal muutunud ja me ootasime endiselt sinisilmselt Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi vastust, millistel tingimustel võiks Rockist saada korvpalli esindusmeeskonna nimisponsor. Pole siiani ühtegi vastust saanud, ka mitte keeldumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles