Confido avas Tartus neljanda testimispunkti

Tartu Postimees
Copy
Confidol on Tartus neli testimispunkti
Confidol on Tartus neli testimispunkti Foto: EVE NAABER

Täna avas meditsiinikeskus Confido Tartus uue testimispunkti. See avati Tartu kaubamajas ning on Confido neljas testimispunkt Tartus.

Kaubamaja testimispunktis saab teha koroonaviiruse antigeeni kiirteste. 

Confido testimistegevuse koordinaatori Martin Talu sõnul on testimispunktides siiani keskendutud koroona kiirtestidele ja sertifikaatide väljastamisele. «Nõudlus on selle järele suur, mistõttu oleme avanud testimispunkte üle Eesti mugava ligipääsetavusega kohtadesse. Tartu kaubamaja testimispunkti avamisega saab nüüd Tartus antigeeni kiirtesti teha neljas kohas,» ütles Talu.

Tartu kaubamaja tegevjuhi Kristel Liivapuu sõnul on keskuses testimispunkti avamine tartlaste jaoks oluline samm, mis toob olukorrast tingitud vajaliku teenuse inimestele lähemale. «Kui ettevõttena rakendame keskuses meetmeid, et koroonaviirus levikut piirata, siis nüüd anname oma panuse ka testimissüsteemi laiendamisele,» ütles Liivapuu. Ta lisas, et kauplused muutavad aasta-aastalt rohkem elustiilikeskusteks, mistõttu on loogiline, et ka lihtsamad meditsiiniteenused on seal kättesaadavad.

Koroona kiirtestile soovitatakse aeg kinni panna Confido kodulehel – broneering kiirendab kohapealset protsessi ning tagab soodsama testi hinna, 49 eurot testi eest. Testimispunktidesse saab pöörduda ka aega reserveerimata, sellisel juhul maksab test 65 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles