Hädas korvpallimeeskonda tuli päästma lätlasest peatreener

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Tartu Ülikool Maks ja Mooritsa korvpallimeeskonna värske peatreener Nikolajs Mazurs (taga keskel) oli eile hommikul juba ametis. Ta usub, et meeskonna ambitsiooni, ajaloo ja hea korvpallikultuuri toel suudab ta Tartu korvpalli taas Eesti tippu viia.
Tartu Ülikool Maks ja Mooritsa korvpallimeeskonna värske peatreener Nikolajs Mazurs (taga keskel) oli eile hommikul juba ametis. Ta usub, et meeskonna ambitsiooni, ajaloo ja hea korvpallikultuuri toel suudab ta Tartu korvpalli taas Eesti tippu viia. Foto: TÜASK

Pärast Tartu Ülikool Maks ja Mooritsa korvpallimeeskonna keerulist hooaja algust, kus Eesti-Läti ühisliigas on ainsana võiduta jäädud, teatas Tartu ülikooli akadeemilise spordiklubi juht Gert Prants pühapäeva õhtul, et klubi lõpetas peatreener Toomas Kandimaaga koostöö. Sama päeva õhtuks oli selgunud ka uus juht – 41-aastane lätlane Nikolajs Mazurs.

Varem nii Tartu esindusmeeskonnas mänginud kui ka abitreeneri rolli kandnud Kandimaa nimetati meeskonna peatreeneriks mullu jaanipäeva eel. Tänavu seati eesmärkideks mängida medalitele Eesti meistrivõistlustel ning jõuda finaalturniirile Eesti-Läti ühisliigas ja ka uues Põhja-Euroopa liigas. Hooaeg on seni kulgenud aga üle kivide ja kändude.

Oli vaja muutust

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles