Pikaaegne vallavanem paneb nüüd oma ameti maha

Armas Riives
, reporter
Copy
1999. aastast vallavanema ametit pidanud Aivar Aleksejev ütles novembri alguses, et tema aeg on läbi. Nüüdseks on Aleksejev vallavolikogu esimees, aga kuna ta oli haiguse tõttu tööst eemal, ei osanud ta enda potentsiaalset mantlipärijat veel nimetada.
1999. aastast vallavanema ametit pidanud Aivar Aleksejev ütles novembri alguses, et tema aeg on läbi. Nüüdseks on Aleksejev vallavolikogu esimees, aga kuna ta oli haiguse tõttu tööst eemal, ei osanud ta enda potentsiaalset mantlipärijat veel nimetada. Foto: Margus Ansu

Kambjas moodustasid koalitsiooni valimisliidud Hoiame Head ja Ettevõtlik Kambja ning EKRE. Valimistel parima tulemuse, 633 häält korjanud viis korda Ülenurme valda juhtinud ja praegune Kambja vallavanem Aivar Aleksejev seitsmendale ametiajale ei lähe.

Uue koalitsioonileppe kohaselt valitakse vallavanem avalikul konkursil. Alates 1999. aastast vallavanem olnud Aleksejev ütles, et tema aeg on nüüd läbi ning vallavanemaks ta ei kandideeri. «Annan endale aru, et olen juba liiga kaua ametis olnud, pean vaatama kriitiliselt peeglisse,» sõnas ta.

Oravad jäid opositsiooni

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles