Elvas vältab 72-tunnine liikumisväljakutse, kus stardis ka Martin Järveoja, küll rattaga

Henn Uuetoa
, ajakirjanik
Copy
Caspar Austa (paremalt teine) oli kaks tundi järjest tempomeister ning selle ajaga läbis ta 61 kilomeetrit, millega suutis kaasas püsida vaid tema treenitav noorsportlane Madis Mihkels.
Caspar Austa (paremalt teine) oli kaks tundi järjest tempomeister ning selle ajaga läbis ta 61 kilomeetrit, millega suutis kaasas püsida vaid tema treenitav noorsportlane Madis Mihkels. Foto: Elva sport

Reede keskpäeval anti Elva spordihoone juures start «Elva miljoni» 72-tunnisele liikumisväljakutsele, milles huvilised ligi 60 tempomeistri eestvedamisel ühiselt kilomeetreid koguda saavad. Aasta lõpuks seatud miljoni kilomeetri kogumisest lahutab veel üle veerandi, kuid antud retk peaks seda kümne tuhande võrra vähendama.

Kolme päeva ja 101-kilomeetri pikkusele ringile läks esimese tempomeistrina spordihoone juures rajale jalgrattasportlane Caspar Austa ning iga tunni või paari järel on ametipost järgnevale edasi antud. Lisaks Austale löövad väljakutses kaasa teisedki Elvast pärit sportlased. Näiteks endine laskesuusataja Priit Viks, triatleet Johannes Sikk, aga ka autoralli maailmameister Martin Järveoja koos isa Toomase ja venna Tarmoga.

Ollakse graafikus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles