Vaheaja laagritesse kirjapanek käib

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Noortekeskused on juba alustanud kevadisel koolivaheajal toimuvatesse linnalaagritesse registreerimist.

Tähe noorteklubi linnalaager KevadChill ootab osalema 7–12-aastaseid noori. Kuuepäevase laagri kavas on palju põnevat. Teatrikuu raames käiakse Vanemuise teatris, esimesi kevadmärke otsitakse Karlova linnaosast ning Pokumaalt. Toimub ka tavapärane kinokeskuse külastus, seekordset filmielamust pakub perefilm «Me ostsime loomaaia».

Laagrikavas on ka mitmeid mänge ning meisterdamist. Lapsed saavad ise teha hüpikkaarte ja lilli, pappkarpidest akvaariume ning keraamilistest plaatidest mosaiike.

Laagri osalustasu on Tartu linna sissekirjutusega noorele 25 eurot, teistele 30 eurot. Kohtade arv on piiratud, registreerimine lõpeb kohtade täitumisel.

Alanud on ka osaleda soovijate kirjapanek Lille maja linnalaagrisse M.O.O.D. Täpsem kava on selgumas, külastatakse põnevaid asutusi, meisterdatakse ja mängitakse. Linnalaager on mõeldud Tartu linna sissekirjutusega algklassilastele, selle hind on 38,34 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles