Tuhanded eurod haiglatöötajate toetuseks kogunevad mühinal

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Õllepood Gambrinus võtab vastu kingitusi kliinikumi personalile, panustada on võimalik ka rahaga, tehes ülekande Mario Raul Pizzolante Piresi pangakontole.
Õllepood Gambrinus võtab vastu kingitusi kliinikumi personalile, panustada on võimalik ka rahaga, tehes ülekande Mario Raul Pizzolante Piresi pangakontole. Foto: Kristjan Teedema

Reedel postitas meelelahutusärimees Mario Pizzolante sotsiaalmeedias, et sooviks kurnatud haiglatöötajate heaks midagi ära teha, ning asus koguma annetusi, mille toel nende töötunde veidigi talutavamaks muuta ja näidata, et nende peale mõeldakse. Nädalavahetusega oli tema kontole kogunenud juba ligi 8000 eurot ning algatusega liitus teisigi Tartu ettevõtjaid.

Toetusidee käis lokaalide Zavood ja Pirogov omanik Mario Pizzolante välja reedel Facebookis, kus sellele reageerijaid leidus palju. Kommentaarides mainiti ka, et Tartu ülikooli kliinikumi töötajad saavad tööpostil olles kohvi vaid sel ajal, kui majas on avatud kiosk, ent õhtuti on personal sunnitud jooma «pätikohvi» või energiajooke, sest korralikku kohvimasinat haiglas ei leiduvat. Kliinikumiga suheldes selgitas Pizzolante aga välja, et päris nii hull asi ei ole ning kohviaparaadid on seal siiski juba olemas. Kogutud raha läheb nüüd kohviubade, teepakkide ja maiustuste hankimiseks.

Lumepall läks veerema

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles