Linnavalitsuse kõnekeskus lülitub talvisele režiimile

Tartu Postimees
Copy
Kuigi grillimist soodustavad ilmad on selleks aastaks läbi, käiakse Jänese matkaraja alguses aega veetmas ka külmaga, mistõttu sulab seal kevadeti välja palju prügi. Selliseid olukordi saab ennetada, kui teavitada reostusest infotelefonil 1789.
Kuigi grillimist soodustavad ilmad on selleks aastaks läbi, käiakse Jänese matkaraja alguses aega veetmas ka külmaga, mistõttu sulab seal kevadeti välja palju prügi. Selliseid olukordi saab ennetada, kui teavitada reostusest infotelefonil 1789. Foto: Margus Ansu

Talveperioodil lühenevad Tartu linna kõnekeskuse lahtiolekuajad ja 1. novembrist 31. märtsini vastatakse infotelefonile 1789 tööpäevadel kell 8–18. Nädalavahetustel on kõnekeskus suletud.

Tasuta lühinumbrile 1789 saab jätta heakorrateateid, küsida linnavalitsusega seotud infot ning abi rattaringluse ja bussiliikluse küsimustes. Küsimusi saab esitada ka e-posti teel aadressil infokeskus@tartu.ee või jätta teade kodulehel tartu.ee/1789. Rattaringluse kohta saab infot ka Tartu Smart Bike telefoniäpi kaudu.

Aprillis algab taas kõnekeskuse suvine hooaeg, mil kõnekeskus töötab tööpäeviti kell 7–20 ja nädalavahetustel kell 11–19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles