Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Autod ja mootorrattad on nüüd Tartu sädelevas kergliiklustunnelis tavalised külalised (6)

Copy
Facebooki gruppi «Kained autojuhid Tartus ja Tartumaal» postitati pärast Tartu Postimehe esmaspäevase artikli ilmumist mitmeid sarnaseid pilte. Nende seas ka selline, millel on näha kergliiklustunnelis suisa kaht luksuslikku BMWd.
Facebooki gruppi «Kained autojuhid Tartus ja Tartumaal» postitati pärast Tartu Postimehe esmaspäevase artikli ilmumist mitmeid sarnaseid pilte. Nende seas ka selline, millel on näha kergliiklustunnelis suisa kaht luksuslikku BMWd. Foto: Erakogu

Esmaspäeval avaldas Tartu Postimees loo autoomanikust, kes parkis mõne päeva eest oma musta BMW fotosessiooniks Riia tänava kergliiklustunnelisse. Nüüd on ilmnenud, et ta pole kaugeltki ainus, keda uhiuue rajatise sädelevad tuled on seda tegema meelitanud. Linnavalitsus on siiski sellise tegevuse suhtes resoluutselt eitaval seisukohal.

Pärast esimest ajakirjanduslikku kajastust tekkis sotsiaalmeedias elava arutelu, milles mõisteti autojuhi tegevust hukka, aga ka kiideti. Nii näiteks tõlgendas üks kommentaatoritest nähtut suisa tänuväärse kättemaksualgatusena. «Jalakäijad küll kogu aeg töllerdavad sõiduteel, võimalus on tagasi teha,» kirjutas ta.

Lisaks erisuunalistele arvamusavaldustele hakkas peagi vestluslõime ilmuma ka järgmisi pilte samas kohas jäädvustatud läikivatest mustadest autodest, aga ka hinnalistest mootorratastest.

Tagasi üles