REEDENE RÕÕM ⟩ Joel Ostrat: olen pigem meelelahutaja kui ärimees

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Joel Ostrat, kellele meeldib meelelahutaja kuvand, pakub rahvale hea meelega nii tsirkust kui leiba. Või siis telesaateid ja makroone.
Joel Ostrat, kellele meeldib meelelahutaja kuvand, pakub rahvale hea meelega nii tsirkust kui leiba. Või siis telesaateid ja makroone. Foto: Margus Ansu

Joel Ostrat (38) valis koka elukutse seetõttu, et õppis koolis peamiselt vaid kolmedele ning teda pigem veeti põhikoolist läbi. Eneseusk oli väike. Nüüd on temast saanud üle-eestilise haardega restoraniärimees ja meelelahutaja. Kuigi tema restoranides pakutakse peeneid roogi, on tippkoka koduses menüüs kartul ja hakklihakaste ikka aukohal.

Asume kohe ninaesise kallale. Mida te täna hommikuks sõite?

Hommikuks tegi täna (kolmapäeval – E.A) süüa minu naine. Ta tegi sellise asja nagu müslikausi laktoosivaba Kreeka jogurtiga, sest tema laktoosi ei talu. Sinna juurde läksid talvevaarikad, mis meil maal praegu valmivad, siis veel kiivi, banaan ja röstitud mandlilaastud. Ütlen ausalt, oli restoranivääriline hommikusöök. Tervitused saadangi siinkohal naisele, äkki ta loeb ka seda artiklit (naerab).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles