Laupäeval Tartu kodust lahkunud Arvo leiti täna surnuna

Tartu Postimees
Copy
Politsei- ja piirivalvekopter otsis kodust lahkunud 70-aastast Arvot täna ennelõunal Annelinnast.
Politsei- ja piirivalvekopter otsis kodust lahkunud 70-aastast Arvot täna ennelõunal Annelinnast. Foto: Lugeja foto

Veel eile palus politsei abi laupäeval Kaunase puiesteel asuvast kodust lahkunud 70-aastase Arvo leidmisel. Pärast mitut päeva otsingud leiti tema surnukeha linna servast Lammi teelt metsast.

Surma täpne põhjus selgitatakse kohtuarstlikul lahangul, kuid seni teadaolevalt ei ole  põhjust kuritegu kahtlustada.

Politsei otsis Arvot Tartus taga esmaspäevast saati. Seni kogutud infole tuginedes kontrolliti politseinike, teenistuskoerte ja drooniga eri paiku Emajõe-äärsel luhal, Ihastes ja Veibri külast Kabina karjäärini ulatuval alal.

«Samas saime selgust, et kuigi Arvol oli kodust lahkudes kaasas bussikaart, ei ole ta neil päevil seda kasutanud,» ütles teisipäeval Lõuna prefektuuri operatiivjuht Kert Kotkas. Selle info põhjust eeldas politsei, et otsinguid tuli jätakta eeskätt just mehe kodu lähiümbruses. Täpsemat infot otsinguala määramiseks püüti saada ka turvakaameratest.

Politseil oli mehe liikumissuuna kohta väga vähe infot, kuid siiski püüti kaardistada võimalikud teekonnad, mille tulemusel jõutigi kohani, kust mehe surnukeha täna leiti. Kolmapäeval kaasati otsimisse ka helikopter, mis pikalt Annelinna ja Emajõe luha kohal tiirutas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles