Noored maadlejad tõid meistritiitli koju

Henn Uuetoa
, suvereporter
Copy
Kuldne meeskond: (taga vasakult) Robin Krivmen, Max Hristjuk, Dan Ronald Lokk, Renar Joonas ning (ees vasakult) Daniel Jeremejev (kollases) Meelis Jõesaar, Georg Kristerson ja Artur Jeremejev.
Kuldne meeskond: (taga vasakult) Robin Krivmen, Max Hristjuk, Dan Ronald Lokk, Renar Joonas ning (ees vasakult) Daniel Jeremejev (kollases) Meelis Jõesaar, Georg Kristerson ja Artur Jeremejev. Foto: Erakogu

Möödunud laupäeval peeti Lihulas juunioride Eesti meistrivõistlused maadluses. Võisteldi kolmel olümpiaalal: Kreeka-Rooma maadluses ning meeste ja naiste vabamaadluses. Võistlustules olid mitmed Tartu Kalev-Englase klubi sportlased ning Kreeka-Rooma maadluses saavutasid tartlased ka juunioride kohta noorest east hoolimata napi eduga meeskondliku võidu.

69. korda peetud Eesti juunioride meistrivõistlustel osales ligi 120 maadlejat, neist 55 Kreeka-Rooma maadluses. Tartu Kalev-Englast esindas seitse noorsportlast.

Meeskonna peale saavutati kaks esikohta, üks hõbe ja kaks pronksi. Tartu maadlejad kogusid 34 punkti ning edestasid Tallinna maadlusklubisid Aberg ja Nelson vastavalt kahe ja nelja silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles