Tartu bussijuht ründas valimiskampaaniat teinud reformierakondlasi (16)

Armas Riives
, reporter
Copy
Tartu reformierakondlased olid parasjagu kaubamaja ees valimiskampaaniat tegemas, kui äkki ründas neid kaubamaja kõrval peatunud linnaliini bussijuht. Pilt on tehtud vahetult peale seda, kui bussijuht peatusest välja sõitis.
Tartu reformierakondlased olid parasjagu kaubamaja ees valimiskampaaniat tegemas, kui äkki ründas neid kaubamaja kõrval peatunud linnaliini bussijuht. Pilt on tehtud vahetult peale seda, kui bussijuht peatusest välja sõitis. Foto: Andrus Punt

Täna kella 17.30 paiku olid reformierakondlased Andrus Punt, Laura Danilas, Monica Rand ja veel kümmekond teist kampaanialiiget kaubamaja ees valimiskampaaniat tegemas. Kaubamaja kõrval bussipeatuses peatus parasjagu aga linnaliinibuss, mille juht otsustas töö seisma jätta, bussikabiinist välja astuda ja minna pea poolsada meetrit peatusest kaubamaja ette reformierakondlasi sarjama.

«Selle asemel, et peatusest edasi sõita, tuli bussijuht juba ärritunult meie juurde, karjus ja vehkis kätega,» kirjeldas Tartu linnavolinik Andrus Punt olukorda. Bussijuht ropendas, sõimas kampaaniat teinud reformierakondlasi ja muu hulgas sarjas peaministrit, kelle näoga kampaaniabuss kaubamaja ees parkis. Samuti uuris bussijuht, kas peaminister Kaja Kallas ka kohapeal on. «Meie jaoks oli tema agressiivne hääl ja käitumine väga hirmutav,» rääkis Punt.

«Oleme õppinud kampaaniat tehes, et kui ise jääd rahulikuks, siis inimene vastas ka rahuneb, see on loomulik reaktsioon, aga bussijuht ei rahunenud ja jätkas,» rääkis Punt.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles