Kesklinna perearstid töötavad täna viimast päeva Gildi tänaval

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Kolimisautod on Gildi ja Raatuse tänava vahet voorinud juba paar nädalat. Kõige raskem osa kogu ümberkolimisest ootab aga ees sel nädalavahetusel.
Kolimisautod on Gildi ja Raatuse tänava vahet voorinud juba paar nädalat. Kõige raskem osa kogu ümberkolimisest ootab aga ees sel nädalavahetusel. Foto: Kristjan Teedema

Need, kes on viimastel nädalatel pidanud Gildi tänava tervisekeskuses ehk kesklinna polikliinikus arsti vastuvõtul käima, on ilmselt pidanud laveerima pakitud kastide ja neid tassivate töömeeste vahel. Esmaspäevast aga jääb Gildi tänava tervisekeskuse uks sootuks suletuks, sest kolimine lõpeb ja arstid alustavad vastuvõttu Raatuse tänava uues tervisekeskuses.

Gildi tervisekeskuse ning esmaspäeval avatava Raatuse tervisekeskuse juht Mihkel Lember sõnas, et kolimise kõige keerukam etapp on just sel nädalavahetusel. «Me ei saanud kõike korraga varem kolida, sest arstide vastuvõtud ei tohi katkeda,» sõnas Lember. «Seetõttu suurem osa asju ja tehnikat veetakse Raatuse tänavale just nädalavahetusel, et esmaspäeval saaks töö seal jätkuda.» Kõige keerulisem on Lemberi hinnangul arvutisüsteemi käivitamine. «See on paras pusle, nädalavahetusel tuleb sellega tegeleda, aga küll me hakkama saame, oleme end aegsasti ette valmistanud,» rääkis ta.

Parkimine lähemal

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles