Päevatoimetaja:
Jens Raavik
+372 739 0371

Uus restoran kannab kuulsa eelkäija nime

Copy
Humala sündi panustas hotell Pallas, mille omanik Verni Loodmaa kuulub ka restorani juhatusse, samuti pani restorani rajamisele õla alla EAS, mis toetas projekti 200 000 euroga.
Humala sündi panustas hotell Pallas, mille omanik Verni Loodmaa kuulub ka restorani juhatusse, samuti pani restorani rajamisele õla alla EAS, mis toetas projekti 200 000 euroga. Foto: Sille Annuk

Südalinnas Pallase hotelli all avab järgmise nädala lõpul uksed restoran Humal. Verivärske restoran asub täitma Tartu toitlustusvallas vastutusrikast rolli, nimelt saab sellest legendaarse õllerestorani nimekaim. Võrdlust kuulsa eelkäijaga restorani juhatuse liige Henri Loodmaa ei pelga, vastupidi, kavas on hoopis omal moel vana Humala mälestust elus hoida.

Loodmaa sõnul tekkis restorani nime idee ühisloominguna. «Plaan uus toidukoht avada oli juba olemas ja nii erinevate kontseptsioonide sobitamisel üks hetk plahvatas. Nii saigi nimeks Humal,» rääkis Loodmaa.

Vana Humal

Tagasi üles