Aksel Arna alustas Tartu vabavõitlejate hooaega Soomes võidukalt

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Matši lõpetasid Aksel Arna jalalöögid soomlase jalgadesse, kes vahetult enne raundi lõppu seetõttu enam võitlust jätkata ei suutnud.
Matši lõpetasid Aksel Arna jalalöögid soomlase jalgadesse, kes vahetult enne raundi lõppu seetõttu enam võitlust jätkata ei suutnud. Foto: Erakogu

Laupäeval peeti Helsingis vabavõitluse võistlus MMA Bash 23, kus Tartu spordiklubi Englas vabavõitleja Aksel Arna võitis matši tehnilise nokaudiga.

Äsja ajateenistusest naasnud 20-aastane Arna (–65,8 kg), kes selle tõttu oli ka pikal treeningu- ja võistluspausil, soomlasest vastasele Juuso Jokinenile palju hingamisruumi ei andnud. Kuigi matš algas vastase heitest allajäämisega, maadles Arna end mõni hetk hiljem juba pealasendisse ja hoidis vastast löökidega kuni raundi lõpuni tugeva surve all. «Matši lõpetamine oli päris lähedal,» kommenteeris head sooritust treener Tõnissaar.

Teine raund kulges rahulikumas tempos, kuid oli näha, et Arna täpsed ja tugevad löögid püstivõitluses murdsid vastase võitlusvaimu iga tabamusega. Matši lõpetasid Tartu mehe jalalöögid soomlase jalgadesse, kes vahetult enne raundi lõppu seetõttu enam võitlust jätkata ei suutnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles