Mart Hiob: Tartu linna kuju sobib trammivõrgu ehitamiseks ideaalselt (2)

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Pildil maastikuarhidekt Mart Hiob.
 
Pildil maastikuarhidekt Mart Hiob.  Foto: Sille Annuk

Supilinna seltsi asutaja ja pikaaegne esimees Mart Hiob (46) on nüüdseks elukohta vahetanud ja taandunud seltsi liikme staatusesse, Tartu linnaruumi panustamist jätkab ta aga oma maastikuarhitektuuribüroo Artes Terrae kaudu linnaplaneerijana. Poliitikasse ta siiani tikkunud ei ole. Tänavused valimised on teistsugused. Kui muidu tuli vaid mõne kandidaadi number kõrva taha panna ja see valimispäeval õigesse lahtrisse kirjutada, siis nüüd ise selle keerise sees olla on hoopis teine tunne.

Supilinna seltsi asutaja ja pikaaegne esimees Mart Hiob (46) on tänaseks elukohta vahetanud ja taandunud seltsi liikme staatusesse, ehkki Tartu linnaruumi panustamist jätkab ta seni – oma maastikuarhitektuuribüroo Artes Terrae kaudu linnaplaneerijana.

Poliitikasse ta siiani tikkunud ei ole. Tänavused valimised on teistsugused. Kui muidu tuli vaid mõne kandidaadi number kõrva taha panna ja see valimispäeval õigesse lahtrisse kirjutada, siis nüüd ise selle keerise sees olla on hoopis teine tunne, tunnistas Hiob.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles