Artjom Suvorov: linnavalitsusse ma enam ei lähe (1)

Jüri Saar
, arvamustoimetaja
Copy
Keskerakondlasest endine Tartu abilinnapea Artjom Suvorov läheb vastu neljandatatele volikoguvalimistele.
Keskerakondlasest endine Tartu abilinnapea Artjom Suvorov läheb vastu neljandatatele volikoguvalimistele. Foto: Sille Annuk

Tartu kohalikus poliitikas üle kümne aasta tegev olnud keskerakondlane Artjom Suvorov (32) jõudis ka abilinnapea ametit pidada, enne kui viimaste valimiste järel korruptsioonisüüdistuste tõttu kõik kohtuastmed läbi käis ja õigeks mõisteti. Mullu sügisel naasis ta Tartu volikokku, kus Keskerakond oli aasta alguses kuid kestnud siseheitluste järel opositsiooni langenud.

Neli aastat tagasi lõppes valimispäev teile hästi: saite esindusliku häältesaagi, toetuse 633 valijalt, mis võis olla linnas 11. tulemus. Oli väga tõenäoline, et Keskerakond jätkab koalitsioonis Reformierakonnaga ja Artjom Suvorov linnavalitsuses. Mis on ambitsioon kohaliku võimuga seoses nüüd?

Pole mingit ambitsiooni. Tahan erakonda aidata. Olen pikka aega rääkinud, et linnavalitsusse tagasi ma kindlasti ei lähe. Oma rolli näen linnavolinikuna. Olen seda tööd teinud aastast 2009 ja leian, et see tuleb mul hästi välja. Väga raske on oma valijaid petta, paljud pöördusid ka sel ajal, kui ma vahepeal ei olnud volikogus, oma muredega minu poole.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles