Koolijuhid ja terviseamet panid pead kokku

Liisa Salekešina
Copy
Tartu katoliku hariduskeskus saadeti e-õppele 27. augustil, kui üks õpetaja andis positiivse koroonaproovi. Praeguseks on kool tagasi kontaktõppel.
Tartu katoliku hariduskeskus saadeti e-õppele 27. augustil, kui üks õpetaja andis positiivse koroonaproovi. Praeguseks on kool tagasi kontaktõppel. Foto: Kristjan Teedema

Koolid on jõudnud lahti olla vaevalt kaks nädalat, kui koroona nakkusjuhud ja -kolded sunnivad neid järjepanu taas uste sulgemist kaaluma. Eelmisel nädalal saadeti koduõppele Põltsamaa gümnaasium, Tartu katoliku hariduskeskuse koolipere aga ei näinud koolimajas esimest septembrit. Selle taustal tekitab muret, et täit selgust testimise ja isolatsiooni korraldamise kohta pole ka koolijuhtidel.

Eelmisel nädalal kohtusid Tartu haridusasutuste juhid linnavalitsuse ja terviseametiga, et saada selgust PCR-testide tegemise, koolilaste isolatsiooni saatmise ning töötajate vaktsineerimise asjus. Linnavalitsuse haridusosakonna juhi Riho Raave sõnul kogunes küsimusi ja vastuseid lehekülgede kaupa.

Koolide igapäevaelu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles