Ravimiameti pikaaegne peadirektor asub erameditsiinikeskuse etteotsa

Jens Raavik
, ajakirjanik
Copy
Confido avab novembris Raatuse Tervisekeskuse hoones uue meditsiinikeskuse, mille juhiks saab varasem ravimiameti peadirektor Kristin Raudsepp.
Confido avab novembris Raatuse Tervisekeskuse hoones uue meditsiinikeskuse, mille juhiks saab varasem ravimiameti peadirektor Kristin Raudsepp. Foto: Kristjan Teedema

Viimased 19 aastat Tartus paikneva ravimiameti peadirektorina töötanud Kristin Raudsepp (pildil) asus eile ametisse Confido meditsiinigrupi Tartusse rajatava uue keskuse juhina.

Confido on võtnud eesmärgiks veel sel sügisel avada Tartus meditsiinikeskuse, mis oleks Eesti suurima eratervishoiukontserni tegevuse keskpunkt Lõuna-Eestis. «Me kasvame väga kiiresti ja Tartu esinduse avamine on sellele vaid kinnituseks. Kiire kasvu perioodil on eriti oluline, et muudatusi juhiks suure sektorikogemusega juhid,» selgitas Confido juhatuse esimees Risto Laur. Ühtlasi rõhutas ta, et Kristin Raudsepa otsus nendega liituda on omamoodi kompliment kontserni viimaste aastate tegevusele.

Raudsepp ise märkis, et talle valmistab rõõmu võimalus uut kliinikut üles ehitada. «Minu kogemus ja Confido ettevõtlikkus toovad sünergias kindlasti hea tulemuse. Ettevõtte juhtkonna liikmena saan kindlasti panustada ka teiste arengusuundade valikutes ja elluviimisel,» avaldas ta arvamust.

Confidol on plaanis Raatuse tervisekeskuses avada ligi 600-ruutmeetrise pinnaga meditsiinikeskus, kus pakutakse nii töötervishoiu teenuseid kui ka üld- ning eriarstide vastuvõtte. Samuti alustab uutes ruumides tegevust vaimse tervise keskus.

Confido gruppi kuuluvad erinevate kaubamärkide all teenuseid pakkuvad kliinikud: pere-, üld- ja eriarstiabi pakkuv Confido meditsiinikeskus, kaubanduskeskustes asuvad Confido kiirkliinikud, Confido vaimse tervise keskus, Confido sõltuvusravikeskus, Confido heaolukeskus, töötervishoiule keskenduv Confido Töötervishoid, radioloogiateenuseid osutav Confido radioloogiakeskus, Confido laserravikeskus (endine Vitaclinika) ja Confido päevakirurgiakeskus. Lisaks kuulub gruppi Perearsti Nõuandeliin OÜ, mis haldab tuntud perearsti nõuandetelefoni 1220. Grupi ettevõtetes on üle kuuesaja töötaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles