Tartu teaterattamaratonil startis ka profirattur Martin Laas

Aime Jõgi
, ajakirjanik
Copy
Esiplaanil Martin Laas.
Esiplaanil Martin Laas. Foto: Adam Illingworth

Täna Otepää ja Elva vahel peetud kuuendal Tartu teaterattamaratonil läks rajale 26 võistkonda. 89 kilomeetrit pika raja läbis kokkuvõttes kõige kiiremini KoMo meeskond koosseisus Peeter Tarvis, Gert Jõeäär ning Vahur Valvas.

Esimene vahetus sõitis Otepäält Pringile (29,5 km), teine vahetus läbis Pringi-Palu vahemaa (36,8 km) ja kolmanda vahetuse sõitjad pedaalisid Palult Elvasse (22,4 km).

Esimese vahetuse kiireim mees oli Eesti profirattur Martin Laas, kes esindas tiimi Peloton I. Talle järgnesid Peeter Tarvis (KoMo) ning Allan Oras (Moomoo).

Teises vahetuses sai esimesena teatepulga Gert Jõeäär (KoMo), teisena Taavi Kannimäe (Team Antsla) ning kolmandana Ats Uulimaa (Peloton I).

Kolmanda vahetuse ajaks oli liider endiselt tiim KoMo ja startis Vahur Valvas. Teisena läks rajale Mihkel Kannimäe (Team Antsla) ning kolmandana Mihkel Kalja (Peloton I).

Autasustamine.
Autasustamine. Foto: Adam Illingworth

89 km raja läbis kokkuvõttes kõige kiiremini KoMo meeskond koosseisus Peeter Tarvis, Gert Jõeäär ning Vahur Valvas. Teisena lõpetas Team Antsla koosseisus Viljar Kannimäe, Taavi Kannimäe ning Mihkel Kannimäe (+07.13). Kolmanda koha sai tiim Peloton I koosseisus Martin Laas, Ats Uulimaa ning Mihkel Kalja (+11.28).

Võitjatiimi teise vahetuse sõitja Gert Jõeääre sõnul oli tiim tugev. «Iga vahetus andis endast maksimumi. Sõitsin omas tempos ning tegin hea vahe sisse. Valvasel oli vaja see ära vormistada,» selgitas Jõeäär.

Tartu rattamaratoni programm jätkub 18. septembril lasteüritustega. Põhidistantsid (89, 40 ja 21 km) sõidetakse päev hiljem, 19. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles