Hääletus on lõppenud ⟩ Aita valida Tartu ja Tartumaa aasta toodet! (1)

Tartu Postimees
Copy
Foto: TPM

Tartu Postimees koos Tartu ärinõuandlaga korraldab neljandat korda Tartu ja Tartumaa aasta toote konkurssi. Sinu abi on teretulnud, et selgitada välja võitja seitsme finalisti seast.

Võistluse võitja saab teatavaks septembri lõpus ning sellest saab pikemalt lugeda Tartu Postimehe vahel ilmuvast ettevõtluslehest. Võitja saab auhinnaks 5000 euro väärtuses reklaamimahtu Postimees Grupi väljaannetes.

Kandidaate said esitada nii ettevõtjad, lehelugejad, ajakirjanikud kui ka ettevõtluse arendamisega tegelevad spetsialistid. Tartu Postimehe ja ärinõuandla žürii valis seekord lõpphääletusele seitse toodet ja teenust.

Võistlus ei kaalu finaliste nende tootearendusliku keerukuse ega senise müügiedu alusel. Eesmärk on võistlusmomendi kaudu pöörata tähelepanu viimase aasta jooksul Tartu ja Tartumaa inimeste nutikusest sündinud uutele huvitavatele algatustele, mis ühel või teisel moel aitavad muuta elu mugavamaks ja nauditavamaks.

Finalistide lühitutvustused leiad altpoolt.

FINALISTID

Iseteeninduslik diagnostikakeskus

AES Group

Iseteeninduslik diagnostikakeskus on innovaatiline teenus, mis võimaldab igaühel iseseisvalt oma sõidukile diagnostikat teha. Tegu on täielikult automatiseeritud iseteenindusliku protsessiga, mis on tänu juhistele ja mitmekeelsele menüüle äärmiselt lihtsasti kasutatav. Tegemist on kiire ja operatiivse alternatiiviga autotöökodadele, kus sõidukite diagnostika protsess on kallis ja ooteaeg pikk.

AES Group teeb koostööd Eesti suurima kütusemüüjaga Olerex, kelle territooriumitel keskused asuvad. Nii on keskuse eelis mugav ööpäevaringne ligipääs, mis võimaldab kliendil valida, millal ning millises asukohas soovitakse teenust kasutada.

Autodiagnostikaga saab tuvastada tehnilisi rikkeid, mida visuaalse vaatlusega on võimatu leida. Keskus sisaldab andmeid rohkem kui 5000 automudeli ning üle 100 000 süsteemi kohta. Uuri lähemalt SIIT.

Piparmündi-šokolaadi maitsemesi

Meemehed

Õpilasfirmast alguse saanud Meemehed (OÜ Maitsemesi) pakuvad eestimaist maitsemett, mis on tervislik alternatiiv kakaopulbrile või šokolaadikreemile.
 
Piparmündi-šokolaadi maitsemett saab määrida saiale või pannkoogile. Kuuma piimaga segades saab valmistada maitsvat piparmündikakaod. Maitsemesi sobib ideaalselt ka jääkohvi valmistamiseks. Maitsemesi sisaldab rohkelt looduslikke antibiootikume, vitamiine ja muud eluks vajalikku.
 
Lisaks sellele aitab tume šokolaad ära hoida stressi ja loob head tuju. Mesi aitab vabastada serotoniini, mis parandab meeleolu ja teeb inimese õnnelikuks. See ongi Meemeeste õnne valem. Uuri lähemalt SIIT.
 
47-kiloses juustukeras valmistatud kreemine pasta konjaki kick'iga
 

Pastaljano

Seda rooga pakub sellel suvel kiiresti kuulsust kogunud Pastaljano pastabuss, mis sõidab üle Eesti ringi. 

Pastaljano pastabuss sündis koos selle roaga. Pastabussi menüüs sai hittroaks sai kiiresti Grana Padano juustukera sees valmistatud pasta, mida tehakse põleva konjakiga, et anda pastale õrnalt karamellist mekki.

Pehmust annab roale siidine juustukaste, krõmpsu krõbe sibul ja värskust basiilik.

Uuri lähemalt SIIT.

Juuretisega leiva küpsetamise komplekt

Rye&Co OÜ

Traditsioonilise, juuretisega Eesti koduleiva küpsetamine tundub paljudele inimestele keeruline ja aeganõudev protsess: kust saada juuretis; kelle retsepti kasutada ja kas maitse tuleb õige; mida teha ülejääkidega ja kaua need säilivad, kui lähiajal uuesti küpsetada ei plaani; kas kõik komponendid saab osta ühest kohast; milline vorm tuleks valida; kui palju aega kulub komponentide kaalumisele; mis komponendid ja vorm kokku maksavad; kas saan hakkama jne.

Rye & Co OÜ tegi leiva küpsetamise eriti lihtsaks – igaüks saab hakkama! Karbike täis lõhna maitset ja emotsiooni! Kõik komponendid on valmis kaalutud ja pakendatud täpselt retsepti järgi, maitsva leiva küpsetamiseks – mingeid teadmisi ega kogemusi ei ole vaja ning toorainet üle ei jää.

Komplektis on lisaks kuiv juuretisele ja jahusegudele: millele on lisatud kõik vajalik, ka ühekordne küpsetusvorm ning detailne kasutusjuhend. Kasutajal peab olema vaid killuke võid vormi ja hiljem leivale määrimiseks, puhast vett ning tavaline praeahi, milles küpsetada. Uuri lähemalt SIIT.

CUUBICu moodulmööbel

Cuubic

CUUBIC on kompaktne, imeilus, looduslik ja kodumaine mööblisüsteem, mis võimaldab hoiustada asju endale meelepärasel moel – olgu selleks garderoob, esik, vannituba või köök.
CUUBICu mööblisüsteem on täiesti uudse Eesti disainiga, mis kasutab ainult naturaalset puitu ja viimistlusvahendeid, kus
praktiline lahendus kohtub võrratu disainiga.
Tootmises on ühendatud nii klassikalised kui ka nüüdisaegsed puidutöötlemise viisid. Klient saab valida suuruse, värvi ning mustrid vastavalt enda soovile. Uuri lähemalt SIIT.
 
 
 
 
 
 
 
 
Nõo lihatööstuse Fitlapi tootesari

Nõo lihatööstus

Nõo lihatööstus lõi koos Eesti ühe suurima toitumiskavade pakkuja Fitlapiga samanimelise lihatoodete sarja, mis rõhutab kerget koostist ning mis on muutunud paljudele tarbijatele tervislike lihatoodete sümboliks.

Kogu tootesarja värv on lihatoodete letil selgelt eristuv helesinine.

Ehkki tervisliku toitumisega seostatakse tihtipeale vajadust kõik ise valmistada, siis paraku ei ole üha kiirema elutempoga inimestel selleks aega, seda eriti laste koolist koju jäämise ja kodukontorite perioodil, kui lihtne lahendus kiirtoidu ostmisest tundub üha ahvatlevam.

Eriti hindavad tarbijad klassikaliste lihatoodete tervislikumaid alternatiive, nagu Fitlap-sarja verivorste, sülte, šašlõkke, sinke, pitsakatteid, šnitsleid, liharulle ja paljut muud, mis võimaldavad tähistada ka suuremaid tähtpäevi tervislikkust silmas pidades. Uuri lähemalt SIIT.

Spauna moodulsaun

Spauna

Spa ja Sauna salongi moodulsaun on kvaliteetklassi toode, kus tähelepanu on pööratud disainile ja mugavusele. Plug & play tüüpi elektrisaun on kõige kiirem viis sauna saada – vaja on ainult keris sisse lülitada ja mõne aja pärast võidki juba saunalaval leili võtta.

Spauna moodulsaun mahutab 3–5 inimest ja sobib oma disainilt nii loodusesse kui ka linnaruumi. Väga paljude võimalustega saun on lihtsasti paigaldatav ja valmis kohe kasutamiseks.

Spauna moodulsauna tootja on Kuutsauna OÜ, kes teeb Tartus elektri-, auru- ja püüküttega Plug&Play tüüpi saunu rahvusvahelisele turule. Uuri lähemalt SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles