Koroona nöögib: Vanemuise teater ja Eesti Kontsert jätavad hooaja avakontserdid ära

Raimu Hanson
, ajakirjanik
Copy
Vanemuise sümfooniaorkestri ees on dirigent Risto Joost.
Vanemuise sümfooniaorkestri ees on dirigent Risto Joost. Foto: Vanemuine

Täna Tartus ja laupäeval Jõhvis toimuma pidanud Vanemuise sümfooniaorkestri kontserdid jäävad ära, sest esinejate hulgas registreeriti üks koroonapositiivne. Ära jääb ka Vanemuise sümfooniaorkestri kontsert Estonia kontserdisaalis 5. septembril.

Eesti Kontserdi edastatud teates on kirjas, et positiivse proovitulemuse tõttu suunas terviseamet märkimisväärse osa muusikutest eneseisolatsiooni. Kuna nii lühikese etteteatamisega ei osutunud asendusliikmete leidmine võimalikuks, otsustati avakontserdid 3. septembril Vanemuise kontserdimajas, 4. septembril Jõhvi kontserdimajas ja 5. septembril Estonia kontserdisaalis ära jätta.

Avakontserdi kavas olnud Mahleri sümfoonia nr 2 tuleb esitamisele hooaja lõppkontsertidel 13. mail Vanemuise kontserdimajas, 14. mail Estonia kontserdisaalis ja 15. mail Jõhvi kontserdimajas.

Tartu avakontserdi piletid kehtivad hooaja lõppkontserdil 13. mail või ostetakse tagasi kuni 30. septembrini. Jõhvi avakontserdi piletid kehtivad hooaja lõppkontserdil 15. mail või ostetakse tagasi kuni 30. septembrini. Pileti saab tagastada meiliga, saates selleks e-pileti või foto piletist ja arveldusarve numbri aadressil tagasiost@concert.ee, või kontserdimajade kassades.

Soovi korral vahetab Vanemuise teatri kassa 5. septembri kontserdi piletid hooaja lõppkontserdile Tallinnas 14. mail, asendab Vanemuise kinkekutsega või ostab tagasi. Selle kontserdi piletite asendamise või tagastamise soovist palutakse teatrile teada anda hiljemalt 30. septembriks e-aadressil kassa@vanemuine.ee.

Teater Vanemuine ja Eesti Kontsert paluvad tekkinud ebamugavuste pärast vabandust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles