Politsei otsib Tartus juhtunud avariide tunnistajaid

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne tänava maja juures sõideti otsa Ford Mondeole.
Anne tänava maja juures sõideti otsa Ford Mondeole. Foto: Lõuna prefektuur

Tartu avariipolitseinikud otsivad viimaste päevade vältel juhtunud nelja avarii tunnistajaid.

Politseisse teatati, et arvatavalt 5. veebruari hommikul on Pääsusilma tänaval maja aeda sisse sõidetud. Teataja arvates võis otsasõidu põhjustada prügiveok.

6. veebruaril teatati politseile, et sama päeva jooksul ajavahemikul kell 8.15 kuni 12.00 on Anne tänava maja nr 57 juures otsa sõidetud tumehalli värvi Ford Mondeole. Süüdlane lahkus sündmuskohalt.

8. veebruaril kella 12.05 paiku teatati, et Aardla tänaval juhtus liiklusõnnetus tumerohelist värvi Audi A4 ja halli värvi Mazda vahel. Inimesed õnnetuses viga ei saanud, juhid ei jõudnud süü põhjustaja osas kokkuleppele.

8. veebruaril kella 12.34 ajal teatati, et Piima tänaval on otsa sõidetud maja juurde pargitud hõbedast värvi sõiduautole Audi A6. Väidetavalt põhjustas otsasõidu musta värvi džiip, mis pärast avarii aset leidmist lahkus sündmuskohalt.

Kõigil, kes neid avariisid pealt juhtusid nägema, palub politsei helistada telefonil 730 8814 või operatiivnumbril 110.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles