ÜLESKUTSE Paku kandidaate Tartu ja Tartumaa aasta toote konkursile!

Tartu Postimees
Copy
Foto: TPM

Tartu Postimees koos ärinõuandla ja linnavalitsusega korraldab neljandat korda Tartu ja Tartumaa aasta toote konkurssi. Oled sel puhul oodatud pakkuma võistlusele kandidaate.

Aasta toote tiitlit väärivaid kandidaate on teretulnud esitama ettevõtjad ise, aga ka kõik teised. Pakutuist valib žürii välja viis toodet, mille seast omakorda saavad avalikul veebihääletusel võitja valida Tartu Postimehe lugejad.

Kandidaadiks sobivad viimase aastaringi jooksul väljatöötatud või turule tulnud uudsed tooted sõltumata valdkonnast. Võistlus ei kaalu osalejaid nende tootearendusliku keerukuse, investeeringu mahu ega senise müügiedu alusel. Eesmärk on võistlusmomendi kaudu pöörata tähelepanu hiljuti Tartu ja Tartumaa inimeste nutikusest sündinud huvitavatele algatustele, mis ühel või teisel moel aitavad muuta elu mugavamaks, nauditavamaks või põnevamaks.

Saada oma ettepanek koos lühikirjelduse, põhjenduse ja veebiviidetega aadressile maarika.otter@postimeesgrupp.ee. Võistluse võitja saab teatavaks septembri lõpus Tartu ettevõtlusgalal ning sellest saab pikemalt lugeda Tartu Postimehe vahel ilmuvast ettevõtluslehest. Postimees Grupp paneb võitjale auhinnaks välja 5000 euro ulatuses reklaamimahtu Postimehe, Tartu Postimehe ja teiste Postimees Grupi väljaannete paber- ja digilehtedes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles