20 aastat tegutsenud Ristiisa pubi sulges uksed (1)

Kertu Rannu
, suvereporter
Copy
Küüni 7 ärikeskuses tegutsenud Ristiisa pubi ruumid on praegu tühjad. Kadunud on nii harjumuspärane terrass kui ka tumedast puidust pubilauad. Pärast remonti peaks seal end sisse seadma teistsuguse olemusega toidu- ja meelelahutuskoht.
Küüni 7 ärikeskuses tegutsenud Ristiisa pubi ruumid on praegu tühjad. Kadunud on nii harjumuspärane terrass kui ka tumedast puidust pubilauad. Pärast remonti peaks seal end sisse seadma teistsuguse olemusega toidu- ja meelelahutuskoht. Foto: Kristjan Teedema

Kõlava nimega söögi- ja joogikoht Ristiisa pubi, mis pidas Küüni tänaval vastu paar aastakümmet, sealhulgas kaks koroonakevadet, pani tänavu suvel uksed lõplikult kinni. Kesklinna keskuse rendileping pubi omanikega pärines aastast 2001, ent sellest sügisest seda enam ei pikendatud. Parema pakkumise rendipinnale tegi osaühing Chaplin, mille omanik on Ristiisa pubi üks osanikke Kalle Tammeorg.

Ristiisa pubi juhatuse liige Toomas Ollissaar tahtnuks maja omaniku Estiko grupiga koostööd jätkata, kuid Estikol ei olnud lepingu pikendamise vastu huvi. «Eks ikka on kurb meel, et Ristiisa pubi enam ei ole, aga paraku saavad mingil hetkel asjad läbi ja praegusel juhul ei sõltunud otsus meist,» tõdes Ollissaar.

Koostöö katkes

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles