Tartu lühiuudised

Rannar Raba
, peatoimetaja
Copy
Alar Karis
Alar Karis Foto: Gert Tali

Alar Karisest võib saada president

Reformierakonna ja Keskerakonna juhatus otsustasid eile, et toetavad presidendikandidaadina Eesti Rahva Muuseumi direktorit Alar Karist (pildil). Karise kandidatuurile andis ühtlasi heakskiidu ka Keskerakonna volikogu.

Keskerakonna esimees Jüri Ratas ütles, et nii Alar Karis kui ka teaduste akadeemia president Tarmo Soomere on mõlemad väärikad ja tugevate kogemustega kandidaadid, kuid laiapindsem ühisosa tundub praegu olevat Karisel. TPM

Oravapartei lubab arendada Emajõe kaldaid

Läinud kolmapäeval Atlantise majas üldkogu pidanud ja valimisprogrammi tutvustanud Tartu reformierakondlased lubavad pärast oktoobrikuiseid valimisi keskenduda eelkõige Emajõe kallaste ja kesklinna arendamisele ning linnaliikluse turvalisusele.

Erakond kinnitas linnapeakandidaadiks praeguse meeri Urmas Klaasi. Kandidaatide nimekirja etteotsa seati ühtlasi Margit Sutrop, Mihkel Lees, Ene Ergma, Raimond Tamm ja Ants Laaneots. TPM

Raskes avariis sai vigastada mootorrattur

Laupäeval kella 20.40 paiku juhtus raske liiklusõnnetus Nõo vallas Nõo-Tamsa ja Nõo-Kambja tee ristmikul. 18-aastane mees, kes juhtis sõiduautot Volkswagen Golf, ei veendunud vasakpöörde tegemisel piisavalt manöövri ohutuses. Seetõttu sõitis ta ette vastassuunas otse liikunud mootorrattale Suzuki, mida juhtis 30-aastane naine.

Mootorrattur sai kokkupõrkes nii palju vigastada, et tuli toimetada ravile Tartu ülikooli kliinikumi. TPM

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles