Rulluisu- ja rullsuusavõistlused toovad linna liiklusmuudatusi

Tartu Postimees
Copy
Tartu Rulluisumaraton ja FISi maailmakarikaetapp toovad kaasa liiklusmuudatusi kolmel järjestikusel päeval.
Tartu Rulluisumaraton ja FISi maailmakarikaetapp toovad kaasa liiklusmuudatusi kolmel järjestikusel päeval. Foto: Margus Ansu

Nädalavahetusel toimub Tartu linnas ja vallas FISi rullsuusatamise maailmakarikaetapp ning Tartu rulluisumaraton. Võistlused toovad kaasa mitmeid liiklusmuudatusi.

Reedel kella 18st kuni pühapäeval kella 22ni on liikluseks suletud Narva maantee Vahi tänava ja Mõisa puiestee vahelisel lõigul. Kõrveküla poole palutakse sõita Vahi tänava kaudu.

Laupäeval kell 9.30–13.00 on rullsuusatamise MK-etapi tõttu suletud liiklus võistlustrassil Tartu–Kõrveküla–Aovere. Ümbersõidud on tähistatud Vasula ja Rõõmu tee kaudu.

Ajal, mil tee on suletud, on reguleerija järelevalvel võimalik Kõrvekülast väljasõit Tartu poole ka mööda võistlusrada. Vahi külast välja palutakse sõita Mõisa puiestee ja Vahi tänava kaudu. Tila külast saab välja sõita mööda Koidutähe tänava vastas olevat teed, mis viib Jõhvi maanteele.

Pühapäeval on seoses 15. Tartu rulluisumaratoniga võistlustrassil sulgemised vahemikus kell 9–22. Ümber saab sõita Vasula ja Rõõmu tee kaudu. Vahi külast tulles palutakse sõita Mõisa puiestee ja Vahi tänava kaudu, Kõrvekülast välja ja Kõrvekülla sisse palutakse  sõita marsruudil Vasula tee – Jõgeva maantee. Tila külast saab välja sõita mööda kergliiklusteed Kõrveküla suunal.

Täpsemad liiklusskeemid on näha linna kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles