Rulluisumaratonil stardib vähem sõitjaid kui mullu

Lenel Karu
Copy
Kui 2020. aasta Tartu rulluisumaratonil oli mõni päev enne võistlust kirjas 640 inimest, siis eile oli see arv veel 456.
Kui 2020. aasta Tartu rulluisumaratonil oli mõni päev enne võistlust kirjas 640 inimest, siis eile oli see arv veel 456. Foto: Adam Illingworth

Pühapäeval kõlab stardipauk Tartu rulluisumaratonil, mis tänavu toimub mõningate muudatustega. Tartu linna teetööd nõudsid korraldajatelt uute distantside loomist ja maratoni ümberkorraldamist, lisaks tuleb täiskasvanud sõitjatel tõendada oma nakkusohutust.

Klubi Tartu Maraton kommunikatsioonijuht Liisa-Lotta Veiken ütles eile, et põhipäeval on osalejaid vähem kirjas kui mullu samal ajal. Kui eile oli pikimale distantsile (34 km) end kirja pannud 240 inimest, siis eelmisel aastal oli põhidistantsile samal ajal registreerunud 320 inimest. Kokku oli eilseks rulluisumaratonile end kirja pannud 456, mullu samal ajal 640 osalejat. «Praegu on osalejatel ebakindlust ilmselt rohkem ja otsustatakse ka sageli viimasel minutil,» tõdes Veiken.

Ligi sada välismaalast

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles