Rebase Rimis uputas eile taas kord

Henn Uuetoa
, suvereporter
Copy
Eile päeval oli Rebase Rimi põrand kuiv, nagu midagi poleks juhtunudki, aga nädala eest purskas sealsest äravoolust vett kui purskkaevust. Eilne järjekordne vihm tõi õhtul uue uputuse.
Eile päeval oli Rebase Rimi põrand kuiv, nagu midagi poleks juhtunudki, aga nädala eest purskas sealsest äravoolust vett kui purskkaevust. Eilne järjekordne vihm tõi õhtul uue uputuse. Foto: Kristjan Teedema

Möödunud kolmapäeval sadas Tartus maha keskmiselt seitse sentimeetrit vihma, mis tõi kaasa üleujutusi üle linna. Üks kannatajaid oli Rebase Rimi, mille põrandas olevast kanalisatsiooniluugist purskama hakanud vesi ujutas poe üle. Praeguseks pole uputuse põhjustatud täpsed kahjud veel teada, aga selge on, et poe torustik vajab kontrollimist ja võib-olla ka ümberehitamist. Viimast kinnitab muu hulgas tõsiasi, et eile õhtul üle Emajõelinna käinud sajuhoog tõi Rebase Rimisse järjekordse uputuse ning sundis uksi sulgema.

Rimi pressiesindaja Katrin Bats sõnas, et kaupluse kahjusid aitab korvata kindlustusfirma ja seetõttu kahjude ulatuse selgitamine venib. Kui veel üleeile oli oht, et väljavahetamist vajab osa põrandaplaate, siis nüüd on selge, et põrand remonti ei vaja.

Positiivsena nimetas Bats, et poodi tunginud vee tõttu kaupa ära visata ei tulnud. Suurima kahju tõotab tuua hoopis see, et kauplus pidi ligi neli tundi olema suletud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles