Plahvatuses kahjustada saanud kortermaja kindlustus naabreid ei päästa

Armas Riives
, reporter
Copy
Kolm päeva pärast gaasiplahvatust olid Jaama 77 maja aknad kinni löödud ning lastel maja ees mängimine keelatud, sest muru sees leidus ohtralt klaasikilde.
Kolm päeva pärast gaasiplahvatust olid Jaama 77 maja aknad kinni löödud ning lastel maja ees mängimine keelatud, sest muru sees leidus ohtralt klaasikilde. Foto: Ragnar Peets

Eelmise nädala neljapäeval Jaama 77 gaasiplahvatuse tagajärjel ulatuslikult kahjustada saanud kortermaja taastamistööd katab kindlustusfirma. Et plahvatus oli tekitatud tahtlikult, siis naabermaja Pärna 10 kahjustusi see ei kata.

Jaama 77 majahaldur Kuldar Kull ütles, et parasjagu teevad ehitusettevõtted hinnapakkumisi. Seejärel saab maksumuse kokku lüüa ja esitada kindlustusfirmale.

«Esmajärjekorras paneme korteritele aknad ette, et ilm kahju ei teeks, ja teeme korda tehnosüsteemid,» ütles Kull. Tõenäoliselt on võimalik remonditöid teha püstakute kaupa, nii et osa elanikke saab kiiremini koju naasta. Kui mahukaks maja remonditööd kujunevad, on vara öelda, kuid kahjustada sai suurem osa püstakus olevatest korteritest, lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles