Linna vallutavad parasiidid

Liina Ludvig
, ajakirjanik
Copy
Tähe tänaval endise füüsikahoone ette ehitati 1980. aastatel bassein, mida aga kunagi kasutama ei hakatud. Portugali kunstniku Nuno Pimenta (pildil) teenel on see mõneks päevaks vett täis.
Tähe tänaval endise füüsikahoone ette ehitati 1980. aastatel bassein, mida aga kunagi kasutama ei hakatud. Portugali kunstniku Nuno Pimenta (pildil) teenel on see mõneks päevaks vett täis. Foto: Kristjan Teedema

Täna saab seitsmendat korda alguse kunstifestival UIT, mis heidab sel korral pilgu parasiitarhitektuurile. Nelja päeva jooksul kohtab Tartu erinevates paikades niinimetatud linnaparasiiti, kes on endale peremehe leidnud muu hulgas unustusse vajunud kinos, vaevumärgataval jõetrepil või mahajäetud basseinis.

Täna saab seitsmendat korda alguse kunstifestival UIT, mis heidab sel korral pilgu parasiitarhitektuurile. Nelja päeva jooksul kohtab Tartu erinevates paikades niinimetatud linnaparasiiti, mis on endale peremehe leidnud muu hulgas unustusse vajunud kinos, vaevumärgataval jõetrepil või mahajäetud basseinis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles