Tammeka kapten: kaitsemäng lonkab, aga miski pole veel kadunud

Lenel Karu
Copy
Tammeka kapten ja väravavaht Karl Johan Pechter ei anna meistriliigas tabelis tõusmise võimaluses veel alla.
Tammeka kapten ja väravavaht Karl Johan Pechter ei anna meistriliigas tabelis tõusmise võimaluses veel alla. Foto: Kristjan Teedema

Tartu JK Tammeka on Premiumi liigas kümnendal kohal ning 12 kaotuse kõrval on kirjas kolm võitu ja neli viiki. Kodu­staadionil tegi tartlastele ligi nädal tagasi tuule alla Nõmme Kalju 3:0 võiduga. Meeskonna kapten ja väravavaht Karl Johan Pechter näeb puudujääke kaitseliinis.

«Treeneritega koos võtsime viimase mängu minut minuti haaval pulkadeks ja skoor näitas iseenesest, et kaitsemängu organiseeritus jätab soovida. Liiga lihtsalt lüüakse meile väravad ja meie puudujääk jäi viimati kinni tegelikult väikestesse detailidesse, kas keegi magas midagi maha või jäime teises olukorras hiljaks,» selgitas Pechter.

​Tema sõnul võib see tuleneda ka muutustest kaitseliinis, kus pole kogu aeg esindatud ühed ja samad nimed. «Hea on ju ideaalis mängida igal nädalal sama kaitseliiniga, et koostöö sujuks paremini. Aga mänge tuleb veel, on võimalik palju punkte teenida ning tabelis ülespoole ronida,» tõdes kapten ning kutsus fänne üles usku mitte kaotama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles