Eesti meistrivõistluste põhiturniiri võitis Tartu pokkeriproff

Liisa Salekešina
Copy
Janter usub, et aastate jooksul kõrges rahamängus omandatud tarkustest on kasu ka turniiridel.
Janter usub, et aastate jooksul kõrges rahamängus omandatud tarkustest on kasu ka turniiridel. Foto: Siiri Lubaso

Tänavuse pokkeri Eesti meistrivõistluste tähtsaima, 500-eurose osalustasuga No Limit Holdem põhiturniiri võitis 27-aastane Tartu pokkeriproff Taisto Janter. Finaali liidrina alustanud Janter teenis 12 681 eurot auhinnaraha.

Janter on  tunnustatud online-mängija, kes on spetsialiseerunud peamiselt heads-up'i (mäng kahe mängija vahel) ning shorthand'i (mäng lauas, kus on kuus mängijat või vähem) rahamängudele. 

Esikoha nimel tuli Janteril alistada kogenud live-mängija Laur Sibold. «Alustasin kaotusseisust, kuid suutsin mängu viigistada ning mängisin loomulikult võidule. Lõpus tegin paraku paar viga ning Taisto kasutas need ära,» võttis 8750 eurot teeninud Sibold oma tiitliheitluse kokku.

Kolmandaks tuli Ranel Käsi, kellele järgnesid Kalle Saar, Allan Arjut ja Toomas Hunt. Ühtekokku võttis neli päeva väldanud põhiturniirist osa 125 mängijat ning selle 54 031-eurone auhinnafond jagunes 17 parima vahel.

Eesti turniiripokkeri föderatsiooni korraldatud tiitlivõistlused vältasid kolm nädalat. Kavas oli 12 individuaalset ning kaks võistkondlikku turniiri, mille käigus krooniti kokku 21 Eesti meistrit. Neist kümme teenisid oma karjääri esimese meistrisõrmuse, ülejäänud on aga nautinud võidurõõmu varemgi. Erilist tähelepanu väärib Meelis Ahman, kes teenis rekordilise kuuenda meistritiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles