Tartlased tõid pokkerimeistrivõistlustelt ühe punktiga kulla

Liisa Salekešina
Copy
Võistkondlikus arvestuses jõudsid finaalturniirile 16 meeskonda, kes asusid võistlustulle tosinas kaheksaliikmelises lauas.
Võistkondlikus arvestuses jõudsid finaalturniirile 16 meeskonda, kes asusid võistlustulle tosinas kaheksaliikmelises lauas. Foto: Toomas Vaik

Praegu käivad Eesti meistrivõistlused pokkeris, mis kestavad järgmise laupäevani. Esimesed tiitlid jagati kätte hiljuti, kui meeskondlikus arvestuses noppisid esikoha tartlased.

Seitsmeliikmelisse Tartu pokkeritiimi Kings of Tartu 2021 kuulusid Aleksander Lammas, Mart Rinken, Runnar Lindepuu, Vladislav Rusnak, Martin Häidberg ja Liisi Voltri. Võistkonna kapten oli regionaalsete turniiride korraldaja Tarmo Pikk. Sama tuumikuga seltskond oli võidukas ka 2018. aasta meistrivõistlustel.

Eestis on pokkerimäng pigem hobi, mis toob ka sisse, kui elatusvahend. Värskete Eesti meistrite seas on erinevate elualade inimesi, professionaalseid pokkerimängijaid on vähem. Näiteks on võidukas tiimis arst, politsei vanem­uurija ja biotehnoloogialabori ülem. Professionaalne mängija on võistkonnas Runnar Lindepuu.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles