Tartus selgusid parimad raskekaalu kulturismis, täna õhtul ootab esimest korda ees naiste paarismatš

Lenel Karu
, reporter
Copy
Eile algas spordiklubis CorsaGym kahepäevane võistlus Corsa Sport Weekend, mis tõi kohale raskekaalu kulturismi parimad.
Eile algas spordiklubis CorsaGym kahepäevane võistlus Corsa Sport Weekend, mis tõi kohale raskekaalu kulturismi parimad. Foto: Meelis Ahu

Eile algas spordiklubis CorsaGym kahepäevane võistlus Corsa Sport Weekend, mis tõi kohale raskekaalu kulturismi parimad ning täna olid eri aladel omavahel vastamisi rammumehed. Õhtu kulmineerub kahevõitluse sündmusega Underground Fight Night, kus esimest korda Eestis on naiste paarismatš.

Kui eile panid oma oskused proovile kulturistid -90kg ja 90kg+ kaalukategooriates, siis täna võistlesid omavahel rammumehed atlas stone challenge'il ja leidis aset rinnalt surumise sõu.

Tartu taipoksi klubi ja spordiklubi CorsaGymi korraldatud kahevõitluse sündmus Underground Fight Night (UFN) toob omavahel vastamisi võitlusalad nagu klassikaline poks, K1 ja taipoks ning kõik matšid käivad professionaalsete reeglite järgi, kus kasutatakse ainult kindaid, kubeme- ja hambakaitsmeid. 

Eriti põnev saab olema Tag Team ehk naiste paarismatš, mida varem sellises formaadis pole Eestis tehtud. Sündmuse peakorraldaja ja CorsaGymi juht Gert Goršanov sai idee Venemaalt, kus oma silmaga sarnast matši nägi ja soovis selle ka Eestis välja pakkuda. Poksiringis võtavad ajaloolises lahingus mõõtu Sigrid Kapanen ja Karolina Niinelo (Viljandi Kondor) ning Tartu taipoksi klubi esindajad Laura Lind ja Karin Ratnik. 

Lisaks on oodatud põnev lahing UFN-i tiitli nimel Martynas Jasiūnase ja Tartu taipoksi klubi esindaja Ott Remmeri vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles