Galerii ⟩ Uue kontserdipaiga Waf lounge'i avaüritusele saabus külalisi isegi redeliga

Copy

Täna õhtul toimus uues Raekoja platsil asuvas kontserdipaigas WAF lounge'i avakontsert, millega avati ametlikult uksed kogu linnarahvale ja hea muusika huvilistele. WAF lounge asub lokaali Suudlevad Tudengid teisel korrusel ning ruumid said uue hingamise veebruaris, kui Tallinnas tegutsev WAFi laulukool avas seal Tartu osakonna uksed. Täna õhtul tervitas laulukooli juhataja Maiken hubases kohtumispaigas vanu sõpru, kultuuri- ja muusikahuvilisi ning astus ka ise lavale. 

Maikeni sõnul on eesmärk luua Raekoja platsi ruumidesse Tartu hea muusika maja. «Ma pole väga palju kontserdipaiku Tartus näinud. Võib-olla teen kellelegi liiga ja tegelikult neid on, aga silma pole hakanud,» selgitas Maiken.

Õhtu esimesed esinejad olid WAFi kooli lauljad. Kontsertidesse pole Maiken pidevalt muutuvatest koroonapiirangutest hoolimata usku kaotanud. «Siin on väike saal, kus vabalt saab viibida korraga 50 inimest, aga võib olla ka hõredamalt. Loodan vaktsiini peale ja sellele, et need, kes on vaktsineeritud, tulevad kuulama ja vaatama,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles