Haiguslehel olles ametiasju ajanud vallavanem maksis kütuseraha vallale tagasi

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Aare Olgo (valimissedeliga) valiti Jõgeva vallavanemaks tänavu jaanuaris, pärast eelmise vallavõimu umbusaldamist.
Aare Olgo (valimissedeliga) valiti Jõgeva vallavanemaks tänavu jaanuaris, pärast eelmise vallavõimu umbusaldamist. Foto: Eili Arula

Jõgeva vallavanem Aare Olgo viibib pikemat aega haiguslehel. Osa vallakodanikest aga märkas, et Olgo sõidab ka haiguslehel olles ringi valla ametiautoga ning on kasutanud selle tankimiseks valla kütusekaarti. Vallavanem ei eitagi, et sellel valimiseelsel ajal levivas infos on üht-teist tõsi, kuid mitte kõik.

Sotsiaalmeedias Jõgeva valla piirkonna inimesi ühendavas grupis ripub eelmisest nädalast üleval info, et aprillist haiguslehel viibiv vallavanem Aare Olgo (Keskerakond) on mais ja juunis kasutanud vallavalitsuse ametiautot ning tankinud kahe kuu jooksul valla kütusekaardiga üle 265 euro eest kütust.

Praegu haiglaravil olev Aare Olgo möönis, et ta on tänavu tõesti olnud pikalt haiguslehel, kuid ka sel ajal on tulnud ajada tööasju. Ametiauto ja valla kütusekaardi kasutamise kohta ütles vallavanem, et ametiauto seisab praegu Jõgeva vallavalitsuse ees ning haiguslehe ajal kütusele kulutatud summa maksis ta vallavalitsusele tagasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles