«Johnny» esietendusel kadus elekter

Vilja Kohler
, ajakirjanik
Copy
Rockooperi «Johnny» esietendus katkes kell 21.32, sest elekter kadus. Kell 21.52 olid pealtvaatjad ikka kohal ja ootel.
Rockooperi «Johnny» esietendus katkes kell 21.32, sest elekter kadus. Kell 21.52 olid pealtvaatjad ikka kohal ja ootel. Foto: Raimu Hanson

Täna õhtul kell üheksa Tähtvere lauluväljakul alanud rockooperi «Johnny» esietendus katkes kell 21.32, pooleli jäi laul «Tööaskeldused». Ainult trummar Toomas Rull säilitas meelerahu ja jätkas veel natuke aega ühe trummipulgaga üksi.
 

Elekter kadus poole laulu pealt, teatas praegu esietendusel olev Tartu Postimehe kultuurireporter Raimu Hanson. «Lavastaja Ain Mäeots tõttas publiku hulgast minut hiljem rahva ette ja avaldas lootus, et kohe-kohe saab kõik korda ning etendus jätkub viie minuti pärast,» rääkis Hanson.

Kell 21.40 tuli Mäeots aga veel mornima näoga kui enne taas publiku ette ning teatas: «See ei ole meie probleem, terves linnaosas on elekter ära.» Kuus minutit hiljem seisis lavastaja jälle laval ning edastas järgmise sõnumi: «Elektrilevist öeldi, et läheb veel pool tundi. Ja kui elekter tagasi tuleb, siis läheb meil viis minutit, et süsteemid taaskäivitada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles