Koerahoidja, kes võtab kostile ka kassi

Kertu Rannu
, suvereporter
Copy
Sügisel seitsmendasse klassi mineva koerahoidja Melissa Männasoni hoole all oli hiljuti peale oma Sunny ka sõbralik labrador ja agar kolmekuuline Jack Russeli terjer.
Sügisel seitsmendasse klassi mineva koerahoidja Melissa Männasoni hoole all oli hiljuti peale oma Sunny ka sõbralik labrador ja agar kolmekuuline Jack Russeli terjer. Foto: Sille Annuk

Noor tartlanna Melissa Männason (13) on leidnud endale huvitava hobi, millest on saanud töö. Ta on koerahoidja, kes ei ütle ära ka teistest pakkumisest, ja nii on peale koerte tema hoida olnud ka kass, merisead ja küülik. Aga koertega koos olemine on talle justkui teraapia.

Sügisel Tamme kooli seitsmendasse klassi minevale tüdrukule on koerad alati olnud südamelähedased. Juba väiksest peale tahtis ta koertega palju aega koos veeta, neid sügada ja nendega tegeleda.

Tema hobi sai alguse tuttava mopsi hoidmisest. «Koerad on kindlasti minu parimad sõbrad, nendega on alati väga turvaline ja hea olla,» rääkis Melissa Männason, kes tegeleb ka võrkpalli, talisupluse ja lumelauatamisega. «Mulle tundub, et koerte hoidmine on täpselt mulle ideaalne töö, saan teha seda, mida tõeliselt armastan.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles