Tsiklimeestel viivad kõik teed trefile, seekord erilisele

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
1993. aastal teisel rahvusvahelisel motomatkajate kokkutulekul Jõgevatreff osalenud üsna suur tsiklimeeste seltskond tuuritas 8. augustil ringi ka Tartus, kus pikem peatus tehti Raekoja platsil. Uudistajaid jätkus.
1993. aastal teisel rahvusvahelisel motomatkajate kokkutulekul Jõgevatreff osalenud üsna suur tsiklimeeste seltskond tuuritas 8. augustil ringi ka Tartus, kus pikem peatus tehti Raekoja platsil. Uudistajaid jätkus. Foto: Ain Protsin

Taas on Kuremaa mõisapark täis mootorrataste mürinat. Eilsest pühapäevani leiab seal aset kõige pikema traditsiooniga motokokkutulek Jõgevatreff, mis toimub tänavu 30. korda.

Paraku ei ole sel sündmusel esimest korda ajaloos kohal trefi asutajat Igor Ellissoni, kes suri raske haiguse tagajärjel tänavu 11. juulil. Tõtt-öelda on jäänud vaid käputäis mootorrattureid, kes on käinud kõigil Jõgevatreffidel. Isegi kokkutuleku korraldaja, motoklubi Jõgeva MC president, Igor Ellissoni poeg Eigo Ellisson on pidanud töö tõttu ühe Jõgevatrefi vahele jätma. Küll on osalenud kõikidel Eigo Ellissoni kaksikvend Argo.

Treff tõi Eestisse elama

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles