Päevatoimetaja:
Eili Arula
(+372) 739 0339

Olümpiavõitjast Julia Beljajevat saab Tartus õnnitleda neljapäeval (1)

Copy
Eesti epeenaiskond Tokyo olümpia autasustamistseremoonial.
Eesti epeenaiskond Tokyo olümpia autasustamistseremoonial. Foto: Tairo Lutter

Eile tuli tartlanna Julia Beljajeva koos Eesti epeenaiskonnaga olümpiavõitjaks ning täna jõutakse tagasi kodumaale. Neljapäeval kell 16 saab Tartust pärit vehklejat ning tema treenerit õnnitleda ka Tartu Raekoja platsil.

"Tartlanna Julia Beljajeva ja teised Eesti epeenaiskonna tublid vehklejad pakkusid tervele Eestile võimsaid emotsioone, kui teenisid põnevas heitluses olümpiamängude kuldmedali. Juba neljapäeval saame üheskoos tervitada olümpiasangarit Julia Beljajevat tema kodulinnas Tartus ning tunda selle saavutuse üle suurt uhkust," ütles linnapea Urmas Klaas.

Olümpiavõitjat ning tema treenerit Natalja Kotovat saab õnnitelda kell 16 Raekoja platsil või vihmase ilma korral Autovabaduse puiesteel pealava ees.

Eesti epeenaiskond koosseisus Julia Beljajeva, Erika Kirpu, Katrina Lehis ja Irina Embrich võitis olümpiakulla 27. juulil Tokyo suveolümpiamängudel finaalmängus Lõuna-Koreaga. Naiskonna peatreener on Kaido Kaaberma ning Julia Beljajeva treenib Natalja Kotova juhendamisel ka spordiklubis Tartu Kalev.

Tagasi üles