Eelregistreerumine ei taga kiiremini vaktsiinisüstile pääsemist

Lenel Karu
, reporter
Copy
Täna käis Tartu vaktsineerimiskeskusest läbi ligi 2000 inimest, koha peal tegi süsti 11 vaktsineerijat ja kuus ametnikku tegeles registreerimisega.
Täna käis Tartu vaktsineerimiskeskusest läbi ligi 2000 inimest, koha peal tegi süsti 11 vaktsineerijat ja kuus ametnikku tegeles registreerimisega. Foto: Kristjan Teedema

Tartu Postimehele kirjutas täna üks murelik lugeja, kes oli endale broneerinud aja vaktsiinisüsti saamiseks Tartu vaktsineerimiskeskuses. Temale üllatuseks ei pääsenud ta aga vaktsiinisüstile kiiremini, vaid pidi ootama üldjärjekorras koos eelregistreerimata inimestega. Kohapeal selgus, et eelbroneerimine ei taga kiiremini registreerimislauda pääsemist, vaid on vajalik sobiva vaktsiini valimiseks.

Tartu vaktsineerimiskeskuse koordinaator ja täna päevajuhi kohustusi täitnud Tiina Teder kinnitas, et eelregistreeritud inimesed ei saa eeldada, et pääsevad vaktsiinisüstile kohe, kui uksest sisse tulevad.

«Broneering digiregistratuuris näitab inimesele tegelikult erinevaid vaktsiine ning registratuurist on võimalus valida, millist vaktsiini soovitakse. Eelregistreerimata inimesed saavad valida ainult Pfizeri vaktsiini,» selgitas Teder.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles