Rongi ette sõitnud jalgrattur telefoni käes ei hoidnud

Copy
Roopa tänava kõrval Valga raudteel on ülekäigukoha ees küll torupiirded, kuid 21-aastane jalgrattur läinud reedel kella poole üheteistkümne paiku seal pidama ei jäänud ning sõitis rongile ette.
Roopa tänava kõrval Valga raudteel on ülekäigukoha ees küll torupiirded, kuid 21-aastane jalgrattur läinud reedel kella poole üheteistkümne paiku seal pidama ei jäänud ning sõitis rongile ette. Foto: Sille Annuk

Tartus Roopa tänava kõrval sõitis reedel, 16. juulil raudteeülekäigukohal rongile ette 21-aastane jalgrattur, kes suri kokkupõrkes saadud vigastustesse. Õnnetuspaigas viibinute sõnul rääkis noor naine kokkupõrke hetkel telefoniga, ent rongi pardasalvestise järgi ta telefoni käes ei hoidnud.

Videolt on näha, et naine hoidis rattasõidul leistangist kinni, küll aga võis ta telefonisuhtluseks kasutada käed-vabaks-seadet, märkis Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk. Videopildilt on aimatavalt näha, et tema kõrvas oli seadmega sarnanev ese.

Politseinikel õnnetuspaigalt kõrvaklappe leida ei õnnestunud, kuid kui jalgrattur neid kasutas, võisid need kokkupõrke tagajärjel paiskuda kaugemale.

Copy
Tagasi üles