Tartus reedel rongi ette sõitnud noor rattur õnnetuse hetkel telefoni käes ei hoidnud

Copy
Tartus Roopa tänava juures oleva raudtee ülekäigukoha ees on küll torupiirded, kuid rattur nende juures pidama ei jäänud ja sõitis rongile ette.
Tartus Roopa tänava juures oleva raudtee ülekäigukoha ees on küll torupiirded, kuid rattur nende juures pidama ei jäänud ja sõitis rongile ette. Foto: Sille Annuk

Tartus Roopa tänava kõrval sõitis reedel, 16. juulil raudteeülekäigukohal rongile ette 21-aastane jalgrattur, kes suri kokkupõrkes saadud vigastustesse. Õnnetuspaigas viibinute sõnul rääkis noor naine kokkupõrke hetkel telefoniga, ent rongi pardasalvestise järgi ta telefoni käes ei hoidnud.

Küll aga võis ta telefonisuhtluseks kasutada käed-vabaks-seadet, märkis Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Virk. Õnnetuspaigalt kõrvaklappe leida ei õnnestunud, kuid kui jalgrattur neid kasutas, võisid need kokkupõrke tagajärjel paiskuda kaugemale.

Veduri pardakaamera järgi sõitis rattur piki kõnniteed raudteeülekäigu poole. Ületuskohas on torupiirded, et nii jalakäijad kui ka ratturid võtaksid hoo maha ja veenduksid, et raudteed ületada on ohutu.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Copy
Tagasi üles