Pealtvaatajad ronisid Selgise karjääris keelualale

Lenel Karu
, reporter
Copy
Täna teist korda Selgise karjääris toimunud kiiruskatsel pidid turvatöötajad korrale kutsuma pealtvaatajaid, kes olid liikunud keelualasse. Pildil koht pealtvaatamisalal, kust oli lubatud katse jälgimine.
Täna teist korda Selgise karjääris toimunud kiiruskatsel pidid turvatöötajad korrale kutsuma pealtvaatajaid, kes olid liikunud keelualasse. Pildil koht pealtvaatamisalal, kust oli lubatud katse jälgimine. Foto: Kristjan Teedema

Tänase päeva teisel Selgise karjääri kiiruskatsel kell 15.06 oli rahvast kui murdu ning turvatöötajad ja rajajulgestajad pidid keelualalt ära kutsuma pealtvaatajaid, kes olid parema vaate saamiseks lindi alt läbi pugenud ning künka otsa roninud.

Kiiruskatsel viibinud turvatöötaja märkas väikest seltskonda inimesi keelualal ning andis info edasi rajajulgestajale, kes asus neid sealt ära kutsuma. Alguses keelualal viibinud paarist inimesest sai mõne aja pärast suurem seltskond, kes kohe korraldustele ei allunud.

«Selgise teine kiiruskatse oli väga populaarne, kõik tahtsid autosid näha võimalikult kõrgelt ning ronisid keelualale. Millele nad aga ei mõtle, on see, et kui korraldajad näevad, et keegi on rajal vales kohas, võib see halvimal juhul tähendada katse peatamist. Seda ei taha ju ometi keegi, ka mitte publik,» rääkis turvatöötaja.

Tema sõnul on Rally Estonia publik käitunud üldiselt viisakalt ja tänane juhtum oli esimene kord, kui inimesed läksid keelatud tsooni. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles