Korraldajad keelasid Rally Estonia pealtvaatamisalades suitsetamise (3)

Eili Arula
, ajakirjanik
Copy
Eelmistel päevadel olid ralli pealtvaatamisalades spetsiaalsed suitsetamise kohad. Tänaseks on kõik need sildid kadunud.
Eelmistel päevadel olid ralli pealtvaatamisalades spetsiaalsed suitsetamise kohad. Tänaseks on kõik need sildid kadunud. Foto: Eili Arula

Suitsetajad on juba kahe rallipäeva jooksul pidanud harjuma sellega, et suitsetamine on pealtvaatamisalades lubatud vaid tähistatud kohas. Tänasest aga ei tohi pealtvaatamisalades kusagil suitsetada.

Ralli 12. kiiruskatse eel Prangli mõisa pealtvaatamisalal käis rajajulgestaja suitsumeeste juurest läbi ning vahendas infot, et suitsu tegemine on tänasest Rally Estonial keelatud. Rajajulgestaja küll mainis, et suunised andis päästeamet, kuid Rally Estonia kommunikatsioonipealik täpsustas, et see suunis tuli ikkagi ralli korraldajatelt, et tuleohtu vältida.

Kuigi Prangli mõisapargis ei ole kuiva heina ning maapind on eilsest vihmast õrnalt niiske, ei teinud päästeamet erandit ühelegi katsele, sest enamik pealtvaatamisalasid on purukuivas metsaaluses või heinamaal.

Ka eile käisid rajajulgestajad pealtvaatamisalades suitsumeestele sõnu peale lugemas, kui need vales kohas pläru ette panid. Suitsetamisalades seisid veega varustatud tuha- ja koniämber, kuid näha oli, et kuumuse tõttu kadus ka sealt vesi üsna kiiresti.

Mõned suitsumehed hakkasid küll rajajulgestajalt suitsetamiskeelu infot kuuldes tugevalt oma õigusi nõudma, kuid infot jaganud mees jäi resoluutseks, sõnades, et temal on korraldus kõrgemalt ning reeglid on kõigile ühed.
 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles