Teeremont kukutas külapoe käibe, ralli juba kahekordistas selle

Lenel Karu
, reporter
Copy
Nõuni kaupluse juhataja Kristiina Tamm on poes kogu ruumi ära kasutanud, et ralli ajaks tellitud kaup ikka ära mahutada. Kliente voorib külapoe uksest kogu päeva jooksul tihedalt.
Nõuni kaupluse juhataja Kristiina Tamm on poes kogu ruumi ära kasutanud, et ralli ajaks tellitud kaup ikka ära mahutada. Kliente voorib külapoe uksest kogu päeva jooksul tihedalt. Foto: Kristjan Teedema

Lõuna-Eesti väikeste toiduäride, kaupluste või tanklate jaoks tähendab Rally Estonia kuhjaga kliente, keda muidu nii tihedalt läbi ei astu. Üks selline kauplus on Nõunis Otepää vallas ja jääb rallipubliku tee peale kiiruskatsete vahel sõites. Ühtlasi on Nõunis üks pealtvaatamisala tänaõhtusele viimasele kiiruskatsele (Kambja).

Nõuni kaupluse juhataja Kristiina Tamm ütles, et rahvast on kordades rohkem, aga kõik sõltub ka sellest, kui kaugele kiiruskatsed kauplusest päeva jooksul jäävad. Ta on olnud kaupluse juhataja kaks aastat ning ralli ajal töötab temale lisaks poes kolm töötajat.

«Eelmisel aastal oli rahulik, sest piletite arv oli piiratud. Aga üle-eelmisel aastal, kui rahvast oli ligi 60 000, oli kliente kõvasti,» rääkis Tamm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles