Maailmameistrite Ott Tänaku ja Martin Järveoja väga suured fännid, Martin Järveoja vanemad Toomas ja Marge Järveoja koos tütrepoegade Tero (vanaisa kõrval) ja Tommiga saabusid eile Tartusse Rally Estonia avamisele varakult ning jõudsid enne starti linnas väikse tiiru teha.
Maailmameistrite Ott Tänaku ja Martin Järveoja väga suured fännid, Martin Järveoja vanemad Toomas ja Marge Järveoja koos tütrepoegade Tero (vanaisa kõrval) ja Tommiga saabusid eile Tartusse Rally Estonia avamisele varakult ning jõudsid enne starti linnas väikse tiiru teha. Foto: Sille Annuk

Eile algas Eestis FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapp Rally Estonia, kus eestlased hoiavad pöialt loomulikult maailmameistritiitli koju toonud Ott Tänakule ja Martin Järveojale. Viimase ühed suurimad kaasaelajad on tema vanemad Toomas ja Marge Järveoja, kes on elu jooksul käinud vaatamas ligi 25 rallit.

Toomas Järveoja sõnul on Rally Estonia teistest WRC-etappidest kindlasti erilisem, kuid Järveojade pere jälgib pidevalt kõiki maailmas toimuvaid rallisid.

​Pojale ise ei helista

Kommentaarid
Copy